De Bary

office space and meeting rooms in central Amsterdam on Herengracht.

Vergaderruimte in Amsterdam centrum

De Bary heeft meerdere meeting rooms die per uur of dagdeel geboekt kunnen worden tegen een betaalbaar tarief. Overeenkomstig onze renovatiefilosofie en uit respect voor de geschiedenis is iedere kamer anders ingericht.

mini-meetingroom

Een prettige, lichte ruimte met een uitgekiende inrichting kan een positieve invloed hebben op de productiviteit en mate van inspiratie. Wij hebben ons best gedaan om ruimtes te creëren die de juiste energie geven en ervoor zorgen dat u zich thuis voelt.

Bij ons geen standaard meubilair of doorsnee vergaderzaal-gevoel!

Direct naast de monumentale ingang vindt u twee klassieke stijlkamers met passend modern meubilair. De “Groene” en “Rode Kamer” zijn heel geschikt voor grotere vergaderingen, lezingen, besloten diners en andere sociale evenementen. Voor kleinere vergaderingen, ontbijtbijeenkomsten, onderhandelingen en brainstormsessies heeft De Bary een Board Room en meerdere kleinere meeting rooms te huur. Dus ongeacht de gelegenheid, De Bary heeft er de geschikte ruimte voor.

Onze mensen van de front desk zorgen ervoor dat u en uw gasten zich thuis zullen voelen. Zij kunnen bovendien alle nodige apparatuur en overig materieel voor u regelen. Onze brasserie verzorgt graag al uw wensen omtrent eten & drinken.

Huurders en leden van De Bary kunnen de meetingrooms reserveren tegen een gereduceerd tarief.

Bij het huren van een meetingroom profiteert u van:

  • een servicedesk voor een breed scala van diensten
  • uw persoonlijke gastheer/gastvrouw
  • Brasserie De Bary – de hele dag geopend voor ontbijt, lunch & diner
  • De Bary Bar voor drankjes & hapjes
  • toegang tot de riante binnentuin (met wifi)

Tarieven zijn vanaf € 200 (ex. BTW), per dagdeel van 4 uur.

Bovenop de genoemde huurprijzen van de (vergader)ruimtes zal BTW in rekening worden gebracht.  Algemene voorwaarden van De Bary zijn van toepassing.

Roomservice

Vergaderruimtes plus

Als u een meeting room bij ons boekt kunt u rekenen op een uitstekende service. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de gebruikelijke vergaderingsbenodigdheden in huis zoals presentatie-apparatuur, beamers, een flip-over etc.

Bovendien profiteert u van:

  • keuze uit een breed scala van diensten
  • uw persoonlijke gastheer/gastvrouw
  • Brasserie De Bary – gehele dag geopend voor ontbijt, lunch & diner
  • De Bary Bar voor drankjes & hapjes

front desk service

Reserveren

Vragen, informatie en contact

reception de bary nina

Als u een rondleiding wenst, wilt weten of onze vergaderzalen beschikbaar zijn of informatie nodig heeft over prijzen, arrangementen en speciale aanbiedingen, bel ons gerust op telefoonnummer 020 – 240 30 00 of vul het formulier in.

Brochure

Bekijk hier onze brochure met foto’s en specificaties van de verschillende meetingrooms en meer informatie over de vergaderarrangementen, catering en brasserieprijzen.

brochure-de-bary