De Bary

office space and meeting rooms in central Amsterdam on Herengracht.

De Bary Membership

Voor €95,- per maand (ex. BTW) kunt u lid worden van Businessclub De Bary. Hiermee krijgt u een professionele persoonlijke werkplek aan de Herengracht. Op weekdagen van 09.00 – 18.00 uur kunnen leden gebruik maken van de lobby/lounge, enkele flexplekken en de brasserie om even te werken of relaties te ontvangen. Bovendien krijgen leden 20% korting op de huurprijs van de 5 meeting rooms. Voor €65,- extra (ex. BTW) kunnen leden De Bary gebruiken als vestigingsadres.

 

Gebouw De Bary, Herengracht 450

Welke voordelen geeft een Membership van Businessclub De Bary?

  • Een vaste plek om te werken en af te spreken op de Herengracht
  • Gebruik van Brasserie, de Lounge en de ‘shared work space’
  • Gebruik van draadloos internet, printer (fair use) en toegang tot de tuin
  • Gratis toegang tot Businessclub borrels en events
  • Korting op huurprijs meeting rooms
  • Mogelijkheid om De Bary als vestigingsadres te gebruiken

mini-garden

 

Diensten

Selecteer uw eigen serviceniveau

Of u nu kantoorruimte huurt, gebruik maakt van de gedeelde werkruimte of lid bent van De Bary, u kunt in alle gevallen kiezen uit een breed scala van diensten à la carte, variërend van postverwerking, gastvrij ontvangst van uw gasten bij de receptie tot aan het verzorgen van catering. Uiteraard betaalt u alleen voor de diensten en faciliteiten die u wenst te gebruiken.

Al onze diensten en voorzieningen zijn makkelijk aan te passen: u kunt uw arrangement op elk moment aan de veranderende behoeften van uw bedrijf afstemmen.

Heeft u behoefte aan een service die niet op onze lijst staat? Laat het ons weten!

Reserveren

Neem contact op

reception de bary nina

Als u een rondleiding wenst, wilt weten of onze vergaderzalen beschikbaar zijn of informatie nodig heeft over prijzen, arrangementen en speciale aanbiedingen, bel ons gerust op telefoonnummer 020 – 240 30 00 of vul het formulier in.