De Bary

office space and meeting rooms in central Amsterdam on Herengracht.

Clubhuis voor netwerken

Naast de kantoorunits en het individuele lidmaatschap biedt De Bary een selectief aantal netwerkclubs een vast adres om zich te vestigen. Zo kan De Bary fungeren als clubhuis voor deze netwerken. Bovendien zijn de individuele leden ook buiten de netwerkevents van harte welkom.

inside1

Met meerdere board- en meetingrooms, de brasserie en een aparte bar biedt De Bary netwerken allerlei mogelijkheden om ontmoetingen te organiseren. Vergaderen, presentaties, borrelen: voor alle denkbare network events is De Bary een perfecte locatie.

Netwerken die zich verbinden aan De Bary krijgen een professioneel en prestigieus postadres, Herengracht 450. Door de centrale ligging en het gastvrije persoonlijke karakter is De Bary ook buiten de georganiseerde netwerkevents een ideaal meeting point voor individuele leden.

Voor € 750 per jaar (ex BTW) kan een netwerk zich verbinden aan De Bary. Doorvoor krijgt het:

  • Een officieel postadres op Herengracht 450
  • Drie dagdelen per jaar vrij vergaderen in een van de kleine of grote meeting rooms
  • Membership van De Bary voor alle individuele leden van het netwerk met vrij toegang tot Brasserie de Bary op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur
  • Bovendien 20% korting op additionele huur van meeting rooms voor zowel de netwerken als de individuele leden
  • 20% korting op huur van de brasserie en/of bar
  • De mogelijkheid de hospitality desk in te schakelen voor een breed scala aan diensten.

 

Evenementen Organiseren

Organiseer uw event @debary

De Bary heeft grote en kleine ruimtes te huur die zeer verschillend zijn in sfeer en aankleding. Daardoor is het een ideale locatie voor uiteenlopende evenementen. Klein of groot (met een maximum van 250 personen): wij bieden arrangementen op maat. We kunnen productlanceringen, persevenementen en netwerkbijeenkomsten hosten. Maar ook voor feesten en teambuildingactiviteiten kunt u in De Bary terecht.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren

Neem contact op

reception de bary nina

Als u een rondleiding wenst en de mogelijkheden voor uw netwerk wilt bespreken of informatie nodig heeft over de huurprijzen van onze ruimtes, arrangementen en speciale aanbiedingen, bel ons gerust op telefoonnummer 020 – 240 30 00 of vul het formulier in.