De Bary

office space and meeting rooms in central Amsterdam on Herengracht.

Welkom bij
Brasserie De Bary

Onze brasserie bevindt zich op de begane grond van De Bary op Herengracht 450. Leden en huurders zijn tijdens kantooruren altijd welkom voor een kopje koffie, lunch of om even te relaxen.

De brasserie heeft een aparte bar en biedt plaats aan 70 personen. Het is de hele dag geopend voor ontbijt, koffie, thee, een warme lunch, salades, broodjes en diner. De brasserie kan ook geboekt worden voor besloten diners en andere evenementen.

Gebouw De Bary, Herengracht 450

In de brasserie kunt u zich ontspannen en opladen.

Elke werkdag wordt er een lunchbuffet verzorgd met broodjes, salades en soep. Alles met verse ingrediënten bereid. Natuurlijk bieden wij ook een seizoensgebonden à la carte menu.

Onze chef-kok Pascal van der Heiden is een zeer ervaren kok met liefde voor de moderne Europese keuken. Alle ingrediënten worden dagelijks vers gekocht bij de plaatselijke biomarkt. Of het nu gaat om ontbijt, warme of koude lunch(buffet), broodjes, kleine hapjes geserveerd in de Bar of een drie tot vijf-gangen diner bij kaarslicht, hij vervult graag uw wensen.

mini-brasserie

Meenemen?

Heeft u weinig tijd of eet u uw lunch liever in de tuin dan kunt u ook uw maaltijd afhalen. En om het u nog makkelijker te maken: ook uw avondeten kunt u bij onze chef bestellen om mee naar huis te nemen.

Roomservice

Wilt u uw lunch of snacks graag op uw bureau of in een meeting room geserveerd hebben, neemt u dan gerust contact op met de brasserie en vertel ons uw wensen.

mini-brasserie2

Netwerken in de Brasserie

De Bary organiseert regelmatig allerlei sociale en netwerk evenementen voor huurders, members of derden. Borrels, lezingen, presentaties, diners… bijna alles is mogelijk. Deze vinden plaats in en rondom de brasserie.

Evenementen Organiseren

Wij dragen zorg voor uw vergadering of evenement

 

De Bary heeft verschillende board- en meeting rooms te huur. Onze brasserie en twee elegante stijlkamers zijn zeer geschikt voor besloten diners. En De Bar is de perfecte plek voor een ontspannen borrel na afloop van een vergadering of om een drankje te drinken voor het diner in De Brasserie.

Onze chef-kok en zijn team staan voor u klaar!

Netwerken

Netwerkclubs vinden een thuis bij De Bary

inside1

Naast de kantoorunits en het individuele lidmaatschap biedt De Bary een selectief aantal netwerkclubs een vast adres om zich te vestigen. Zo kan De Bary fungeren als clubhuis voor deze netwerken. Met meerdere meeting rooms, de brasserie en bar biedt De Bary allerlei mogelijkheden om ontmoetingen te organiseren. Bovendien krijgen netwerken hiermee een professioneel postadres en een vast ontmoetingsplek voor individuele leden, op een van de mooiste plekken van de grachtengordel.

Voor €750,- per jaar (ex BTW) kan een netwerk zich verbinden aan De Bary. Doorvoor krijgt het:

  • Een officieel postadres op Herengracht 450
  • Drie dagdelen per jaar vrij vergaderen in een van de kleine of grote meeting rooms
  • Lidmaatschap van De Bary voor al haar leden met vrij toegang tot de brasserie, lounge en ‘shared work space’ op werkdagen tot 18.00 uur
  • Bovendien 20% korting op additionele huur van meeting rooms voor zowel de netwerken als hun individuele leden
  • 20% korting op huurprijs van Brasserie De Bary en bar
  • De mogelijkheid de hospitality desk in te schakelen voor een breed scala aan diensten

Room service

Broodje gebracht?

Wilt u uw lunch of snacks graag op uw bureau of in een meeting room geserveerd krijgen, neemt u dan gerust contact op met de brasserie en vertel ons uw wensen.

Catering

Ervaren chef

Onze chef-kok Pascal van der Heiden is een zeer ervaren kok met een passie voor de moderne Europese keuken. De ingrediënten voor zijn gerechten koopt hij dagelijks vers bij de biomarkt of direct van de boer. Of het nu gaat om ontbijt, warme of koude lunch, broodjes, kleine hapjes geserveerd in de bar of een drie tot vijf-gangen diner bij kaarslicht, hij vervult graag uw culinaire wensen.

Chef De Bary Brasserie Pasacl van der Heiden

Reserveren

Neem contact op

reception de bary nina

Als u een rondleiding wenst, wilt weten wat er allemaal mogelijk is of geïnformeerd wilt worden over prijzen, arrangementen en speciale aanbiedingen, bel ons gerust op telefoonnummer 020 – 240 30 00 of vul het formulier in.